Menu English

Mijn Pad door kennisvoucher in te zetten in eigen organisatie

14 december 2020

Ben je werkzaam in of voor de jeugdsector als praktijkprofessional, manager, beleidsmaker of opleider? Wij bieden je graag de mogelijkheid om de methodiek en training Mijn Pad direct toe te passen in je eigen organisatie.

De Academische Werkplaatsen Transformatie Jeugd (2015-2020) hebben waardevolle resultaten en producten opgeleverd die de transformatie van de jeugdsector ondersteunen. Om te stimuleren dat die kennis ook op andere plekken terecht komt én gebruikt wordt, stelt ZonMw laagdrempelige kennisvouchers van maximaal tienduizend euro beschikbaar. Met een kennisvoucher kun je de training en methodiek Mijn Pad, die is ontwikkeld binnen de academische werkplaatsen, benutten binnen je eigen werkpraktijk. Een expert uit de werkplaats helpt je de methodiek in de context van je organisatie te implementeren.

Mijn Pad ondersteunt jongeren om zelf regie te voeren over hun leven en toekomst. Bij het ontwikkelen van het instrument stonden jongeren van 16 jaar en ouder centraal, die in een residentiële instelling verblijven en die meerdere complexe problemen hebben.

Onderstaand filmpje is gemaakt in het kader van een oproep van ZonMw aan de Academische Werkplaatsen Jeugd om hun product te presenteren en organisaties te interesseren in het aanvragen van een kennisvoucher. Met dit filmpje wordt een oproep gedaan aan organisaties om de training Mijn Pad in te kopen. Als een organisatie geïnteresseerd is in dit aanbod, kunnen zij samen met de werkgroep een aanvraag voor een kennisvoucher schrijven. Het aanbod wordt nader omschreven op de website van Academische Werkplaatsen Jeugd. De werkgroep heeft bij het ontwikkelen van dit filmpje samengewerkt met ExpEx (Experienced Experts). Dit zijn jongeren met ervaring in de jeugdhulp die getraind zijn om hun ervaringskennis in te zetten.

Bekijk hieronder het filmpje 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen