Menu Zoeken English

Michelle van Vliet

Oud-medewerker

Van september 2015 tot en met juni 2016 werkte Michelle van Vliet als trainee bij Kenniscentrum Zorginnovatie. Zij was daar verbonden aan het project Epilepsie Groei-wijzer.

In samenwerking met het Academisch Centrum voor Epileptologie Kempenhaeghe ontwikkelt Kenniscentrum Zorginnovatie de Epilepsie groei-wijzer, een zelfmanagement planningsinstrument waarmee kinderen/jongeren, hun ouders en zorgverleners nagaan hoe het gaat met de zelfstandigheidsontwikkeling op negen domeinen (Ik, Zorg, Relaties, Studie, Werk, Wonen, Vervoer, Vrije tijd en Sport). De Groei-wijzer bestond al voor de revalidatie en de nefrologie, maar was nog niet beschikbaar voor kinderen en jongeren met epilepsie. Binnen het team is Michelle van Vliet voornamelijk betrokken bij het ontwikkelen van de Epilepsie groei-wijzer voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking.

In september 2013 is Michelle van Vliet afgestudeerd aan de European Master of Science in Occupational Therapy. Het onderwerp van haar thesis was de ervaringen van jongvolwassenen met Cerebrale Parese ten aanzien van de transitie van kinder- naar volwassenrevalidatie. 

Project(en)

Van Michelle van Vliet
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen