Menu
  English

  Maaike Kerman MA

  Oud-medewerker kenniscentrum

  Maaike Kerman is sinds 2006 in verschillende (onderwijs)functies verbonden aan Hogeschool Rotterdam. Sinds 2012 is zij werkzaam bij de minor Kunst- en Cultuurmanagement van de opleiding Leisure Management van de Willem de Kooning Academie. Tot 2016 combineerde zij dit met een onderzoeksfunctie bij Kenniscentrum Zorginnovatie.

  Maaike heeft bij het kenniscentrum haar kennis en ervaring ingezet bij het realiseren van een cross-over tussen de creatieve- en zorgsector. Zij werkte binnen de onderzoekslijn Samenhang in Zorg aan het project Everybody on Board II, dat kwalitatieve verbetering van de gezondheidszorg door creatieve innovatie tot doel heeft. Sinds 2016 werkt Maaike Kerman bij Kenniscentrum Creating 010.
   
  In 2013 behaalde Maaike haar MA Kunst en Cultuurwetenschappen. Ze studeerde af op een onderzoek naar grenzen aan erkenning in de kunstsector. De hier opgedane kennis past zij zowel binnen haar docentschap en onderzoeksfunctie maar ook buiten de hogeschool toe, als eigenaar van een gecureerd platform voor kunst en muziek.

  Project(en)

  Van Maaike Kerman MA

  Publicatie(s)

  Van Maaike Kerman MA