Menu English

Benjamin Janse MSc

Oud-medewerker

Benjamin Janse studeerde in 2010 af als neuropsycholoog aan de Universiteit Utrecht. Bij Kenniscentrum Zorginnovatie maakte Benjamin Janse deel uit van de onderzoekslijn Samenhang in Zorg. Hij is bij het project Vitadem verantwoordelijk voor ontwikkeling van een theoretisch raamwerk als basis voor de analyse en rapportage van onderzoeksresultaten.

Na zijn afstuderen begon hij een promotietraject aan het instituut Beleid en Management Gezondheidszorg (iBMG) van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn onderzoek was onderdeel van een grootschalige evaluatiestudie, naar de effecten van integrale zorg voor thuiswonende kwetsbare ouderen. Benjamin Janse bestudeerde daarin de effecten een geïntegreerd zorgmodel op zorgprocessen en (de interactie tussen) formele en informele zorgverleners. Naast zijn onderzoek doceerde Benjamin Janse verschillende bachelor- en mastervakken rondom organisatie en management van (integrale) zorg, kwantitatieve onderzoeksmethoden en statistiek en academische schrijfvaardigheden. Ook begeleidde hij tientallen mastertheses en was hij nauw betrokken bij de coördinatie en herziening van het stagetraject in de bachelor.

Master Advanced Nursing Practice

Per september 2015 is Benjamin Janse als hoofddocent verbonden aan de Master Advanced Nursing Practice (MANP) en Kenniscentrum Zorginnovatie. Voor MANP ontwikkelt Benjamin Janse nieuw onderwijs omtrent beleid, management en organisatie van zorg, is hij verantwoordelijk voor het onderwijs binnen de wetenschappelijke leerlijn en is hij de coördinator van het masterthesetraject. Daarnaast ontwikkelt Benjamin Janse een strategische onderzoeksagenda voor MANP, om de onderzoeksactiviteiten beter aan te laten sluiten op de lectoraten van het kenniscentrum.

Ten slotte is Janse momenteel bezig met zijn promotieonderzoek, dat hij in januari 2017 verwacht af te ronden.

Publicatie(s)

Van Benjamin Janse MSc
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen