Menu English

Houda Alla

Oud-medewerker

Van 2016 tot en met 2017 ondersteunde Houda Alla als student-assistent lector AnneLoes van Staa op het project Betere transitie bij diabetes van Kenniscentrum Zorginnovatie.

Voor dit project heeft Houda Alla een kosteneffectiviteitsanalyse gemaakt, waarbij zij onderzoek deed naar kosten en gezondheidswinsten die gepaard gaan met de invoering van een transitieprogramma voor Diabetes Type 1 patiënten.

Houda Alla heeft Gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Inmiddels doet zij de Master Health Economics, ook aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Eerder heeft zij voor het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht onderzoek gedaan naar patiëntenparticipatie en patiënttevredenheid. Hieruit is een beleidsrapport gekomen waarmee de betrokkenheid van patiënten bij het eigen zorgproces zal optimaliseren. 

Project(en)

Van Houda Alla
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen