Menu English

Noortje van Balen

Docent-onderzoeker

Noortje is bij Kenniscentrum Zorginnovatie betrokken bij het TAQLE project: onderzoek naar transitie in zorg en kwaliteit van leven bij jongvolwassenen met HIV. Het is een project in samenwerking met het Erasmus MC en het Amsterdam UMC. Noortje zal in dit onderzoek het kwalitatieve gedeelte op zich nemen. Vooral de doelgroep in dit project sprak Noortje erg aan.

Achtergrond

Noortje werkt al bijna 4 jaar bij de opleiding HBO-V als kerndocent. Ze geeft voornamelijk les aan eerstejaars in de vakken professionele communicatie en regie. Daarnaast begeleidt ze stagiaires in het EMC. Tevens is Noortje coördinator van de minor Leiderschap in zorg en welzijn.

Noortje is na haar VWO,  Algemene Sociale Wetenschappen gaan studeren in Utrecht. Na afronding van deze studie heeft ze een aantal jaren gewerkt maar kon ze haar “draai” niet echt vinden. Toen heeft ze besloten HBO- V te gaan studeren, dit kon toen direct in een duale variant, en is ze gaan werken bij Laurens. Bij Laurens heeft ze meerdere functies gehad onder andere die van manager thuiszorg.

Minors

Betrokken bij de volgende minors

Project(en)

Van Noortje van Balen
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen