Menu
  English

  Greta Mulders

  Junior onderzoeker

  Greta Mulders is sinds oktober 2020 parttime werkzaam bij Kenniscentrum Zorginnovatie. Ze is als junior onderzoeker betrokken bij het project 'Verpleegkundigen geven het goede voorbeeld voor transitiezorg'. Ze ondersteund tevens het lectoraat Transities in Zorg.

  Binnen het project doet ze literatuuronderzoek en legt ze interviews af op de werkvloer waarbij er wordt gekeken naar de rol, taken en verantwoordelijkheden van verpleegkundigen en verpleegkundige specialisten tijdens een transitie poli. Op deze wijze zal er een goed voorbeeld gesteld worden om de transitiezorg in Nederland te optimaliseren.

  Tevens werkt zij als verpleegkundig specialist aan het Erasmus Universitair Medisch Centrum, afdeling Hematologie en zet zij zich in voor patiëntenzorg, multidisciplinaire innovatie, verpleegkundig onderzoek en het schrijven van artikelen.  Echter, het begeleiden van studies, lesgeven, adviseren, verbeteren van evidence-based practice van volwassen patiënten, geregistreerd bij het hemofilie behandelcentrum is haar eerste prioriteit. Een zeer zeldzame aandoening zoals hemofilie vereist gemotiveerde verpleegkundigen die een sleutelrol spelen bij het bevorderen van de therapietrouw en de kwaliteit van leven van patiënten met hemofilie en aanverwante bloedstollingsziekten.

  Project(en)

  Van Greta Mulders