Menu Zoeken English

Mark van Loo

Docent-onderzoeker

Mark van Loo is naast zijn werkzaamheden als kerndocent Fysiotherapie binnen het kenniscentrum als onderzoeker werkzaam binnen de Shock-r studie. Binnen deze studie van het lectoraat ‘Complexe Pijn’ kijken we in samenwerking met het Erasmus MC naar meerdere factoren die van invloed kunnen zijn op het gezondheidsprobleem bij mensen met chronische knie- of schouderpijn.

Achtergrond

Mark van Loo studeerde fysiotherapie aan het Saxion en de opleiding Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam, om vanuit deze achtergrond meerdere jaren werkzaam te zijn binnen de eerstelijns fysiotherapie en Paralympische topsport.

Sinds 2017 is Mark als docent werkzaam binnen de opleiding Fysiotherapie bij Hogeschool Rotterdam en hij combineert dit sinds eind 2019 ook met zijn werkzaamheden binnen het lectoraat Complexe Pijn.

Volg Mark van Loo

op social media
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen