Menu English

Esther Kooymans

Senior onderzoeker

Esther Kooymans werkt sinds 2017 bij Kenniscentrum Zorginnovatie aan verschillende projecten vanuit het lectoraat Publieke Zorg en Preventie voor de Jeugd van lector Patricia Vuijk. Daarnaast werkt zij bij Horizon Jeugdzorg & Onderwijs.

Esther Kooymans heeft de universitaire opleiding Ontwikkelingspsychologie en de Postacademische Dagblad Opleiding Journalistiek (PDOJ) gevolgd. Hiervoor werkte zij bij de Yulius Academie als onderzoeker en wetenschapsredacteur.

De afgelopen jaren heeft Esther Kooymans als onderzoeker, beleidsmedewerker en hulpverlener gewerkt bij diverse instellingen, waaronder het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie, GGZ Rivierduinen en Bureau Jeugdzorg.

Naast haar werkzaamheden bij Kenniscentrum Zorginnovatie werkt Esther bij Horizon, waar zij de brug slaat tussen de onderzoeksafdeling en de afdeling Marketing & Communicatie. Daarnaast is zij ook hier verbonden aan het project Ouderschap Blijft. 

Project(en)

Van Esther Kooymans
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen