Menu English

José Ermers

Regisseur Zorgtechnologie

José Ermers is regisseur zorgtechnologie en legt verbindingen rondom het thema zorgtechnologie. Hierdoor weten de juiste mensen en opdrachten elkaar te vinden. Zij doet dit zowel vanuit Kenniscentrum Zorginnovatie voor het thema ZorgTech010 (een samenwerking van het Instituut voor Gezondheidszorg, Communicatie, Media en Informatietechnologie en Engineering and Applied Sciensces en het economische domein) als vanuit de samenwerking met #HRTech én de thema-coördinatoren.

Deze samenwerking levert een groot bereik en maakt het makkelijker om verbindingen te leggen. Zo wordt hele keten rondom ‘zorgtechnologie’ bereikt en betrokken. Van cliënten, zorgprofessionals, ondersteunende diensten, studenten tot docenten, in hun rol als van gebruiker, onderzoeker en ontwerper. 

"Kernwoorden die bij mij passen zijn zintuigen, spelen en positief. Ik ben niets zonder collega’s en een dynamisch werkveld. Mijn ‘droom’ sluit aan bij de visie van ZorgTech010: de wereld mooier, leuker en duurzamer maken met technologie."

José Ermers Regisseur Zorgtechnologie

José heeft een achtergrond als kinderfysiotherapeut, zij werkte ruim 20 jaar op de kliniek van de jeugdafdeling van de Hoogstraat Revalidatie. In 2016 heeft zij een transitie gemaakt door een creatieve master te volgen bij de HKU, Crossover Creativity, waarbij creativiteit, ondernemerschap en technologie centrale thema’s waren. Voordat ze startte in haar rol als regisseur zorgtechnologie heeft zij twee jaar gewerkt bij het GET-lab Avans Breda. Dit is een centrale technologie-hub, midden in het onderwijs van de gezondheidszorg en social work.

Waar kun je José voor benaderen?

  • Een kop koffie of thee
  • Vragen over zorgtechnologie en projecten
  • Vragen over living labs
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen