Menu English

Tjakske de Jonge

Docent-onderzoeker

Sinds februari 2023 werkt Tjakske als junior onderzoeker mee aan het project ‘Verbindend Communiceren als sleutel voor effectieve transdisciplinaire communicatie en samenwerking’

Tjakske de Jonge is in 2020 als docent Verpleegkunde begonnen bij Hogeschool Rotterdam. Naast docent van de vakken Ervaringsgericht leren in de Zorg, een Leven Lang Leren en Professionele Communicatie is zij cursushouder van het vak Regielijn en coördinator van de minor Wijkverpleegkundige in de gezonde wijk.

Vorig jaar is Tjakske gestart met de master Educational Needs aan de Hogeschool Utrecht. Binnen deze master richt zij zich op de begeleiding en coaching van studenten. Verbindend Communiceren is hierbij een belangrijk onderdeel. Sinds februari 2023 werkt zij als junior onderzoeker mee aan het project ‘Verbindend Communiceren als sleutel voor effectieve transdisciplinaire communicatie en samenwerking’ van Susan Jedeloo.

In 2001 is Tjakske afgestudeerd als verpleegkundige aan Hogeschool Rotterdam. Na een aantal diverse werkplekken is zij zich gaan richten op projecten binnen de gezondheidszorg om ziekenhuiszorg naar thuis te verplaatsen. In 2018 heeft zij de opleiding Commercieel management afgerond.

Volg Tjakske de Jonge

op social media

  LinkedIn

Project(en)

Van Tjakske de Jonge