Menu English

Cindy Isla-Ebben

Docent-onderzoeker

Cindy Isla-Ebben is als junior onderzoeker sinds september 2021 betrokken bij het project Huis van Herstel in Almelo. Het Huis van Herstel is een pilot waarbij met gedetineerden met complexe problematiek in een kleinschalige voorziening vanuit een herstelgerichte benadering gewerkt wordt aan re-integratie in de samenleving en het verkleinen van de kans op recidive.

Cindy Isla-Ebben is tevens ook als kerndocent verbonden aan de opleiding Social Work en heeft hierin als specialisatie ‘werken in het gedwongen (forensisch) kader binnen de hulpverlening’. In deze rol begeleidt zij studenten in jaar 3 bij hun stage bij Reclassering Nederland en Humane Zorg en is zij als minor-coördinator betrokken bij de landelijke minor ‘Werken in Gedwongen Kader’

Achtergrond

Cindy is sinds 2015 verbonden aan Hogeschool Rotterdam bij de opleiding Social Work. Hiervoor was zij werkzaam als psycholoog bij de Forensisch Psychiatrische Polikliniek het Dok (Fivoor) en als gedragswetenschapper bij Bureau Jeugdzorg (Jeugdbescherming).

Cindy heeft een Master in Klinische en Gezondheidspsychologie en is gedurende haar studie betrokken geweest bij longitudinaal onderzoek naar het herstel van patiënten die met een Rechterlijke Machtiging zijn opgenomen en naar het effect van de Strafrechtelijke Opvang Verslaafden (SOV) op het verkleinen van de kans op recidive.

Binnen Hogeschool Rotterdam is Cindy vanuit haar rol als kerndocent wekelijks aanwezig bij de Reclassering Nederland en Humane Zorg waar zij studenten op de locatie begeleid. In deze hoedanigheid is zij nauw verbonden met de praktijk. Als minor-coördinator van de minor Werken in Gedwongen kader, is zij verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze minor en geeft zij zelf ook lessen binnen deze minor.

Volg Cindy Isla-Ebben

op social media

 LinkedIn

Project(en)

Van Cindy Isla-Ebben
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen