Menu English

Drs. Bertine van Hillo-Visser

Junior onderzoeker

Bertine van Hillo-Visser is als onderzoeker werkzaam bij Mieke Cardol, Lector Disability Studies. Zij wordt begeleid door Sander Hilberink. Zij werkt mee aan onderzoeken met betrekking tot Disability Studies, diversiteit en Universal Design for Learning (UDL).

Bertine werkt al geruime tijd voor de Hogeschool Rotterdam, de laatste jaren combineert zij de rollen van voorzitter examencommissie IFM met contactpersoon ‘studeren met een functiebeperking.’ Ze is een van de medeoprichters van het Power Platform en was aanwezig bij het tekenen van het convenant tussen het Expertisecentrum Handicap en Studie en Hogeschool Rotterdam. Haar doel is studenten zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat zij hun studie met succes kunnen afronden. "Vanuit de combinatie van bovenstaande rollen vind ik het concept Universal Design for Learning inspirerend voor het onderwijs, in het bijzonder het aspect van toetsing en borging.", aldus Bertine.

Project(en)

Van Drs. Bertine van Hillo-Visser
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen