Menu Zoeken English

Anouk van der Wel

Student-Onderzoeker

Het onderzoek van Anouk van der Wel maakt onderdeel uit van het social lab: ‘doorstroom van mbo naar hbo’ van de Kenniswerkplaats Rotterdam. Het social lab bestaat uit verschillende onderwijsprofessionals die samen kennis delen en vergaren. In dit geval bestaat het lab uit docenten en onderzoekers van Hogeschool Rotterdam en Erasmus Universiteit en beleidsmedewerkers van de gemeente Rotterdam. Het social lab is georganiseerd om meer inzichten te verkrijgen omtrent de verbetering van het studiesucces van mbo’ers in het hbo.

Haar onderzoek richt zich op de rol van docenten. Wat is de invloed van de mindset van docenten met betrekking tot mbo-studenten? Heeft dit gevolgen voor de mate van differentiatie die de docenten aanbieden tijdens hun lessen? Anouk hoopt dat het onderzoek een bijdrage kan leveren aan de verbetering van het studiesucces van studenten met een mbo-achtergrond in het hbo.

Anouk van der Wel studeert Onderwijswetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Momenteel loopt zij haar onderzoeksstage bij Kenniscentrum Talentontwikkeling van Hogeschool Rotterdam voor haar opleiding bij het Instituut voor Lerarenopleidingen (IVL).

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen