Menu Zoeken English

Dr. Rineke Keijzer-Groot

Onderzoeker

Rineke Keijzer-Groot deed promotieonderzoek naar de beroepsidentiteit van jongeren met een kwetsbare schoolloopbaan.

Rineke is cognitief psycholoog. Vanaf 2009 is Keijzer hogeschooldocent bij het Instituut Sociale Opleidingen (ISO) van Hogeschool Rotterdam. Daar heeft zij diverse functies bekleed.

Sinds februari 2015 is Keijzer co├Ârdinator van het afstudeerprogramma van de masteropleiding Pedagogiek. Zij geeft samen met betrokken docenten-afstudeerbegeleiders vorm aan inhoud, kwaliteit en niveau van het afstuderen. Verder geeft zij colleges en workshops over onderzoek doen. Voor beoordeling van afstudeerwerkstukken wordt nauw samengewerkt met lectoren van het kenniscentrum.

Daarnaast participeert Keijzer vanaf 2009 in onderzoek van Kenniscentrum Talentontwikkeling. Thans werkt zij mee aan een onderzoek naar de samenwerking tussen professionals die een rol spelen bij de begeleiding van Entree-studenten (mbo-1). In september 2012 startte zij haar eigen promotieonderzoek "Wat werkt voor risicojongeren" waarvoor zij een voucher van Hogeschool Rotterdam verkreeg.

Promotieonderzoek

Het promotieonderzoek van Rineke richt zich op de beroepsidentiteit van jongeren met een kwetsbare schoolloopbaan teneinde hun kansen op werk en maatschappelijke inclusie te vergroten.

Volg Rineke Keijzer-Groot

op social media

Project(en)

Van Dr. Rineke Keijzer-Groot

Publicatie(s)

Van Dr. Rineke Keijzer-Groot
­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen