Menu Zoeken English

Marin Verlind

Docent

Marin Verlind werkt als lerarenopleider bij Instituut voor Lerarenopleidingen, bij het cluster Talen. Hier geeft ze de onderwijskundige/beroepsvoorbereidende vakken, met name aan deeltijdstudenten. Tevens is Marin coördinator van stage in de deeltijd. Marin gaat met het lectoraat van Patrick Sins meedraaien over leren leren en sluit aan bij onderzoek over zelfregulerend leren. Haar interesse gaat uit naar het zelfregulerend leren en om dat bij de studenten van de hogeschool te ontwikkelen en te stimuleren, zodat zij dit weer mee kunnen nemen naar hun lespraktijk.

Opleiding

Marin heeft psychologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en heeft hier de master Klinische kinder- en jeugdpsychologie en de master Human learning and performance afgerond. Daarna heeft zij een tijd als dyslexiebehandelaar en kinder- en jeugdpsycholoog gewerkt, voordat ze als lerarenopleider aan de slag ging bij Hogeschool Rotterdam.

Project(en)

Van Marin Verlind
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen