Menu English

Deniece Brouwer

Lerarenopleider Pedagogiek

Deniece Brouwer is sinds 2021 werkzaam als lerarenopleider didactiek en pedagogiek bij het cluster talen van de tweedegraads lerarenopleidingen van Hogeschool Rotterdam. Deniece is momenteel binnen het kenniscentrum als ontwikkelaar betrokken bij het Comenius project ‘Pedagogische professionaliteit van leraren’ (onderdeel van het gelijknamige lectoraat van Carlos van Kan).

Loopbaan
Deniece is haar onderwijsloopbaan gestart als leerkracht in de bovenbouw van het basisonderwijs. Na een aantal jaren werkervaring in de binnenstad van Rotterdam is Deniece in 2015 gestart met de masterstudie Sociologie (Grootstedelijke Vraagstukken en Beleid) waarbinnen zij zich gespecialiseerd heeft in kansen(on)gelijkheid in het onderwijs. Tijdens deze studie werd haar interesse gewekt voor de sociale wetenschap waardoor zij na 7 jaar in het basisonderwijs gewerkt te hebben op de Erasmus Universiteit is gaan werken als junior docent sociologie en onderzoek (bachelor en master). Daarnaast is Deniece betrokken geweest bij de Transformatieve School, een professionaliserings- en cultuurveranderingsprogramma o.l.v. Iliass el Hadioui voor scholen in een stedelijke omgeving. Momenteel is Deniece werkzaam als lerarenopleider pedagogiek en didactiek en neemt zij deze opgedane (onderwijs)sociologische kennis en ervaring o.a. mee in de ontwikkeling van de pedagogiekleerlijn.

Project(en)

Van Deniece Brouwer
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen