Menu English

Kimberly Stolk-Hill

Kimberly Stolk vervult sinds 2022 de functie business developer artificial intelligence (AI) voor het SPRONG project responsible applied artificial intelligence binnen Creating 010.

Kimberly is afgestudeerd in 2016 aan de Hogeschool Rotterdam aan de studie International Business and Management Studies en heeft daarna verschillende business development functies vervult in sectoren met een technische achtergrond. Als business developer AI voor het SPRONG project zal zij zich voornamelijk bezig gaan houden met het halen van de kennisvragen uit de praktijk, actief opzoek gaan naar nieuwe partners en sponsoren, en het profileren van de leeromgeving onder bestaande en nieuwe stakeholders. Verder zal zij de focus gaan leggen op het ontwikkelen van een duurzaam samenwerkingsmodel en inventariseert wat de AI trainings-/opleidingsbehoefte zijn bij de praktijkpartners. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen