Menu English

Pawan Bhansing

Onderzoeker

Dr. Pawan Bhansing is onderzoeker bij het Kenniscentrum Creating010. Pawan is actief binnen het onderzoeksthema Mapping Creative Rotterdam. Daarbinnen voert Pawan onderzoek uit naar de arbeidsmarktpraktijk van Creatief Technologen en samenwerkingsvormen in Retail. Pawan Bhansing is sinds 1 juni 2019 actief binnen het Kenniscentrum Creating010.

Hij is geïnteresseerd in creatieve processen in organisaties en de cognities van managers en ondernemers in de culturele en creatieve industrie. Hij bestudeerde binnen deze kaders onder andere innovatie, professionaliteit, ondernemerschap, motivatie, de context van werk en tegenstrijdige doelen. Zijn onderzoeken zijn gepubliceerd in internationale wetenschappelijke tijdschriften.

Pawan Bhansing is opgeleid als organisatiepsycholoog. Hij was universitair docent Culturele Organisatie, Marketing en Management aan de Erasmus School of History, Culture & Communication. In 2013 is hij gepromoveerd bij de Universiteit van Amsterdam – Amsterdam Business School afdeling Strategie en Marketing. Naast zijn werk voor Kenniscentrum Creating010 verricht hij onderzoek en advies werkzaamheden voor organisaties in de culturele en creatieve industrie. Hierbij staat de vraag: “ Wanneer doe ik het goed? ” centraal.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen