Menu English

Ron Ainsbury, M. Phil. (Oxon)

Associate Lector Business Responsibility & Sustainability

Ron Ainsbury is Associate Lector Business Responsibility & Sustainability bij Kenniscentrum Business Innovation. Hij onderzoekt hoe ondernemers en kleine bedrijven gestimuleerd kunnen worden in het omarmen van milieu- en sociale risico's.

Ondernemers kunnen zich laten inspireren door milieu- en sociale risico’s en ze omzetten in kansen. Door innovatieve oplossingen hieruit te genereren en hiermee een nieuwe onderneming starten, kan maatschappelijk en financieel winst behaald worden. Managers moeten begrijpen dat deze risico’s invloed kunnen hebben op hun business waarde en hun verantwoordelijkheid verweven in hun strategie. 

Ron behaalde twee Master titels aan Oxford. Inmiddels heeft hij in de afgelopen 30 jaar internationaal, verspreid over vier continenten, veel ervaring opgedaan. Van een eigen onderneming starten, werken in en met startups, anderen helpen op te schalen, tot zelf de functie van CEO bekleden. 

Samenwerking & lidmaatschappen

Onderwijs

Naast zijn onderzoekswerkzaamheden bij het kenniscentrum geeft Ron les bij onderwijsinstituut RBS. Voor het masterprogramma geeft hij de lessen 'Entrepreneurial Challenge' en 'Managing Sustainability'. 

Publicatie(s)

Van Ron Ainsbury, M. Phil. (Oxon)
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen