Menu English

Rob Claassens

Onderzoeksregisseur

In de rol van onderzoeksregisseur heeft Rob de taak een goede afstemming en samenwerking tussen onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven te faciliteren.

Om de lesstof up to date te houden, is het belangrijk dat de curricula van de opleidingen verrijkt wordt met onderzoeksresultaten. Rob kijkt samen met de opleidingen hoe praktijkgericht onderzoek binnen het curriculum een plek kan krijgen. Ook stimuleert hij uitwisseling van ontwikkelde kennis zowel binnen, als buiten Hogeschool Rotterdam. Hierbij bouwt en versterkt hij tevens het in- en externe netwerk van het kenniscentrum.

Momenteel zijn Rob zijn activiteiten gericht op onderzoek en het onderwijs in jaar 3 en 4. Door de onderzoeksthema’s van het kenniscentrum te koppelen aan minors, wordt kennisdeling maximaal benut.

Achtergrond

Rob is werkzaam geweest in het HRM en management. Hij heeft veel interim werk gedaan bij verschillende bedrijven, zoals gezondheidszorg, bankwezen, handel, nutsbedrijven. Voor zijn start bij Kenniscentrum Business Innovation was hij opleidingsmanager en projectmanager.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen