Menu English

Wim van der Mik

Onderzoeker

Wim van der Mik is onderzoeker bij Kenniscentrum Business Innovation en betrokken bij de opzet van het Fieldlab Digital Economy. Hij is gespecialiseerd in kennisontwikkeling op het gebied van de toepassing van nieuwe digitale technologie binnen het bedrijfsleven.

Wim is betrokken bij het Fieldlab Digital Economy als één van de speerpunten van de Next Economy. Binnen deze fieldlab wordt onderzocht hoe bedrijven digitale innovaties succesvol toe kunnen passen in producten & diensten, in de relaties met klanten, in de logistiek etc.  De focus ligt daarbij op bedrijfsinnovaties die ertoe doen door verdergaande digitalisering.

Achtergrond

Wim is opgeleid als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit en daarna ingestroomd in de toen opkomende wereld van bedrijfssoftware. Hij heeft ruime werkervaring in de  IT-dienstverlening en bij softwareleveranciers in consulting en commercieel management.  

Project(en)

Van Wim van der Mik

Publicatie(s)

Van Wim van der Mik
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen