Menu English

Early STATUS Events

Boeklancering & seminar

Van boeklancering tot inspirerend gastenpanel: meld je nu aan voor het Early STATUS event!

In project Early STATUS staat centraal in welke mate mkb-bedrijven kunnen worden gestimuleerd om in een vroeg stadium hun strategische koers te wijzigen om te voorkomen dat zij in zwaar weer belanden. Tijdens dit meerjarige onderzoeksproject ontwikkelen we een praktisch instrumentarium dat mkb-ondernemers en hun adviseurs kunnen gebruiken om strategische problemen vroegtijdig te signaleren en alle betrokkenen aan te zetten tot ingrijpen. 

Op donderdag 1 december vinden er 2 events plaats waaraan je (afzonderlijk) kunt deelnemen. 

Early STATUS Boeklancering: Ik heb geen probleem
Tijdens de boeklancering staat het boek Ik heb geen probleem centraal. In deze uitgave komen 8 naar voren van ondernemers die nog net op tijd signaleerden waar de issues zaten in hun onderneming en daarmee faillsement voor waren. 

Met o.a. Jörgen Raymann & Hans Biesheuvel. 

Meer informatie boeklancering

Early STATUS interactieve seminar
Tijdens de interactieve seminar presenteren we de eerste onderzoeksresultaten en gaan we in gesprek met aansprekende gastsprekers over de bruikbaarheid van het signaleringsinstrument. \ 

Meer informatie over de seminar

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 1 december
  • Locatie: 
  • Tijd: 14.30 - 18.00 uur
    • Boeklancering - 14:30 uur
    • Accountancy Event - 15:45 uur

Aanmelden

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen