Ga direct naar de content

Agenda

Vanuit praktijkgericht onderzoek
 • 29 aug

  Seminar Professional Learning Communities

  Docenten van Hogeschool Rotterdam zijn van harte uitgenodigd voor het seminar, waar de eerste uitkomsten van onderzoek naar opzet en behoud van intercultureel en inclusief onderwijs worden gepresenteerd.

 • 13 sep

  Studiedag Geriatrische Revalidatiezorg

  Waar staat de geriatrische revalidatiezorg en waar is er ruimte voor verbetering? Hoe kan de meerwaarde zo goed mogelijk inzichtelijk worden gemaakt? Tijdens deze studiedag worden dit soort vragen behandeld. Lector Marleen Goumans is dagvoorzitter.

 • 15 sep

  18th Nursing Ethics Conference

  Tijdens de Nursing Ethics Conference wordt uitgebreid gereflecteerd op ethiek en verpleegkundig handelen. Kenniscentrum Zorginnovatie is ruim vertegenwoordigd; verschillende lectoren en onderzoekers geven presentaties.

 • 19 sep

  Knowledge Sharing Network Event

  Op 19 september vind het derde Knowledge Sharing Network Event plaats, georganiseerd door het kenniscentrum en RBS.

 • 06 okt

  Studiedag Fysiotherapie bij KANS

  Wat is er in de vijf jaar na publicatie van de richtlijn KANS veranderd op het gebied van diagnostiek en behandeling bij mensen met klachten aan nek, arm en schouders? Harald Miedema is één van de sprekers op deze studiedag.

 • 25 okt

  Promotie Susanne van Hooft

  Op woensdag 25 oktober zal Susanne van Hooft haar proefschrift verdedigen bij het Erasmus MC Rotterdam. Zij deed onderzoek naar verpleegkundige ondersteuning bij zelfmanagement.

 • 26 okt

  Conferentie Werkend leren, lerend werken

  De Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid is een jaar aan de slag. Tijdens deze bijeenkomst blikt de Werkplaats terug op de resultaten van de afgelopen periode. Netwerken, energie en een lerende houding staan centraal in deze regionale leer- werkgemeenschap.

 • 03 nov

  Nationaal Gerontologiecongres

  Op vrijdag 3 november 2017 wordt voor de veertiende keer het Nationaal Gerontologiecongres georganiseerd. Lector Ton Bakker is voorzitter van één van de symposia.

 • 09 nov

  Risk & Resilience Festival

  Tijdens dit festival worden onderzoek, kennis, inzichten en ervaringen op alle gebieden van risk en resilience bij elkaar gebracht door middel van presentaties, demonstraties, colleges, workshops, ronde tafel gesprekken, postersessies en meer. Lector Gedragseconomie Arie de Wild is spreker.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.