Ga direct naar de content

Agenda

Vanuit praktijkgericht onderzoek
 • 27 jun

  De Grote Thuiszorgdag

  De Grote Thuiszorgdag richt zich op actuele ontwikkelingen, de benodigde aanpassingen en vereiste competenties. Ook verschillende zorgaspecten en knelpunten die juist nu spelen in de thuiszorg komen aan bod. Verschillende onderzoekers van Kenniscentrum Zorginnovatie geven workshops.

 • 27 jun

  Minisymposium Integrale zorg en best practices bij de zorg voor kwetsbare zwangeren

  Tijdens dit minisymposium van het Regionaal Consortium Zwangerschap & Geboorte presenteren studenten en professionals best practices die zij hebben ontwikkeld rondom integrale zorg en kwetsbare zwangeren.

 • 28 jun

  Workshop 'Jobs-to-be-done in samenwerking hbo en mkb'

  Deze pilot-workshop is bedoeld om de ‘jobs-to-be-done’, ‘pains’ en ‘gains’ van zowel het hbo als mkb in kaart te brengen

 • 29 jun

  ST-RAW: Kennisatelier Reflectieve Professional

  Op 29 juni vindt het volgende kennisatelier van de Academische Werkplaats ST-RAW plaats met als thema de reflectieve professional.

 • 29 jun

  Kennisatelier Reflectieve Professional

  Een succesvolle transformatie van het jeugdhulpstelsel vraagt om reflectie en continue verbetering. Wat doen we al op dit vlak? En wat levert dat op? Wat vraagt dat van professionals en organisaties? Hoe zorgen we er voor dat we leren met en van elkaar?

 • 05 jul

  Promotie Marlies Wagener

  Op woensdag 5 juli verdedigt Marlies Wagener haar proefschrift 'Living with HIV. Implications for work participation' bij het Erasmus MC.

 • 05 jul

  Bijeenkomst 'praktijkgericht onderzoek in de zorg voor communicatie'

  Wat levert samenwerking met Hogeschool Rotterdam op als ik projectideeën indien? Wat kan ik verwachten van Logopedie studenten? Hoe kan ik zelf bijdragen aan praktijkgericht onderzoek? Hoe doen collega's dit eigenlijk? Op woensdagavond 5 juli aanstaande beantwoorden ZOLORO en Hogeschool Rotterdam deze vragen tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst.

 • 16 jul

  Alzheimer's Association International Conference

  Hanny Groenewoud en Hajar Senhaji, onderzoekers bij Kenniscentrum Zorginnovatie, zijn uitgenodigd om tijdens de Alzheimer’s Association International Conference in Londen van 16 t/m 20 juli te presenteren over het project VitaDem.

 • 13 sep

  Studiedag Geriatrische Revalidatiezorg

  Waar staat de geriatrische revalidatiezorg anno 2017 en waar is er ruimte voor verbetering? En hoe kan de meerwaarde zo goed mogelijk inzichtelijk worden gemaakt? Tijdens deze studiedag worden dit soort vragen behandeld. Marleen Goumans, lector Samenhang in de Ouderenzorg, is dagvoorzitter.

 • 15 sep

  18th Nursing Ethics Conference

  Tijdens de Nursing Ethics Conference wordt uitgebreid gereflecteerd op ethiek en verpleegkundig handelen. Kenniscentrum Zorginnovatie is ruim vertegenwoordigd; verschillende lectoren en onderzoekers geven presentaties.

 • 26 okt

  Conferentie Werkend leren, lerend werken

  De Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid is een jaar aan de slag. Tijdens deze bijeenkomst blikt de Werkplaats terug op de resultaten van de afgelopen periode. Netwerken, energie en een lerende houding staan centraal in deze regionale leer- werkgemeenschap.

 • 09 nov

  Risk & Resilience Festival

  Tijdens dit festival worden onderzoek, kennis, inzichten en ervaringen op alle gebieden van risk en resilience bij elkaar gebracht door middel van presentaties, demonstraties, colleges, workshops, ronde tafel gesprekken, postersessies en meer. Lector Gedragseconomie Arie de Wild is spreker.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.