Ga direct naar de content

Agenda

Vanuit praktijkgericht onderzoek
 • 24 okt

  CityLab010 on tour

  Op deze avond presenteren de ruim 50 plannenmakers van CityLab010 zich en krijgen bezoekers de mogelijkheid hun verhaal te horen en in gesprek te gaan. Onder andere Karin Neijenhuis en Martine van der Pluijm presenteren hun onderzoeksplannen.

 • 24 okt

  Inspiratiesessie 'Embrace Internationalisation'

  Op 24 oktober presenteren twee onderzoeksgroepen onder leiding van lector Leo Klienbannink de voorlopige conclusies van hun onderzoek.

 • 25 okt

  Promotie Susanne van Hooft

  Op woensdag 25 oktober zal Susanne van Hooft haar proefschrift verdedigen bij het Erasmus MC Rotterdam. Zij deed onderzoek naar verpleegkundige ondersteuning bij zelfmanagement.

 • 25 okt

  EBHC Conference 2017

  Eind oktober vindt de jaarlijkse EHBC Conferentie plaats in Italië. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor onderzoekers en docenten in de evidence-based practice. Vanuit Kenniscentrum Zorginnovatie worden twee presentaties gegeven.

 • 02 nov

  Symposium en Boekpresentatie 'Aan het werk met Hannah Arendt'

  In het werk van Hannah Arendt zijn vele aanzetten te vinden voor het verder doordenken van het werk van professionals in het onderwijs, de zorg en het sociaal werk. Het denken van Arendt wordt tijdens dit symposium gekoppeld aan het dagelijks werk van de professional.

 • 02 nov

  Openbare les Arjen van Klink

  Tijdens zijn openbare les presenteert Arjen van Klink, lector Next Strategy zijn onderzoeksprogramma voor de komende jaren. ''Bij veel mkb-bedrijven staat de Next Economy niet op het netvlies.''

 • 03 nov

  Nationaal Gerontologiecongres

  Op vrijdag 3 november 2017 wordt voor de veertiende keer het Nationaal Gerontologiecongres georganiseerd. Lector Ton Bakker is voorzitter van één van de symposia.

 • 09 nov

  Risk & Resilience Festival

  Tijdens dit festival worden onderzoek, kennis, inzichten en ervaringen op alle gebieden van risk en resilience bij elkaar gebracht door middel van presentaties, demonstraties, colleges, workshops, ronde tafel gesprekken, postersessies en meer. Lector Gedragseconomie Arie de Wild is spreker.

 • 09 nov

  Kennisatelier e-mental health

  Op 9 november presenteert het team van het project FLOW A.L.I.B.I., de serious game voor kinderen met autismespectrumproblemen. De bijeenkomst vindt plaats in Rotterdam.

 • 14 nov

  Conferentie lectoraat Duurzame Talentontwikkeling

  Deze conferentie, die wordt georganiseerd door het lectoraat Duurzame Talentontwikkeling van De Haagse Hogeschool in samenwerking met de Dialogical Self Academy, verkent hoe reflectiviteit met creativiteit verbonden kan worden. Lector Michiel de Ronde geeft een workshop.

 • 16 nov

  Promotie Monique de Bruijn-Smolders

  Op donderdag 16 november zal Monique de Bruijn haar proefschrift verdedigen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

 • 17 nov

  Slotbijeenkomst programma Zichtbare Schakel

  Verpleegkundigen, beleidsmakers en opleiders worden bijgepraat over wat er door het programma veranderd is voor de wijkverpleging en de hbo-V. Kenniscentrum Zorginnovatie was deelnemer van dit programma.

 • 29 nov

  Symposium Taal Centraal

  Tijdens het symposium ‘Taal Centraal’ staan twee discussies centraal: de taalbeheersing van het Nederlands en het oprukkende Engels in het hoger onderwijs. In twee sessies in de middag van 29 november worden deze thema’s uitgediept met docenten, onderzoekers en bestuurders.

 • 05 dec

  Promotie Monique Bussmann

  Op dinsdag 5 december verdedigt Monique Bussmann haar proefschrift over meerstemmigheid in de loopbaanverhalen van zorgmedewerkers in de ouderenzorg.

 • 18 jan

  Openbare les Fleur Prinsen

  Save the date. Openbare les Fleur Prinsen, lector Digitale Didactiek. Wie ontwerpt jouw onderwijs? Nieuwe technologische mogelijkheden zetten het leerproces in beweging, en docenten kunnen echt niet meer achterblijven!

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.