Agenda

Vanuit praktijkgericht onderzoek
31 aug

Stadspedagogische praktijken

Tijdens dit symposium worden belangrijke trends en ontwikkelingen binnen het Rotterdamse werkveld van jeugd, onderwijs en welzijn voor het voetlicht gebracht.

13 sep

Conferentie Transitiezorg: niet zo, maar zo!

Jongeren met chronische aandoeningen willen graag op eigen benen staan. Voor zorgverleners die te maken hebben met deze groep is dat een hele uitdaging. Deze conferentie is interessant voor iedereen die te maken heeft met jongeren met uiteenlopende chronische aandoeningen.

20 sep

Ontbijtbijeenkomst WERKplaats Nieuwe Bedrijvigheid

Op donderdag 20 september organiseert de WERKplaats Nieuwe Bedrijvigheid een ontbijtbijeenkomst bij de Erasmus Centre of Entrepreneurship. Van 8.30 tot 10.00 uur zijn docenten, lectoren en andere collega’s welkom om ideeën, ontwikkelingen en vraagstukken rondom ondernemerschapsonderwijs te delen.

20 sep

Symposium Vitale Delta

In het najaar organiseert Vitale Delta haar regionale symposium: ‘Vitale Belangen’. Kom op 20 september naar Leiden en praat mee over over vitaliteit in de Deltaregio met betrokkenen uit onderwijs, onderzoek, praktijk en beleid.

28 sep

Kick-off meeting Zelfmanagement

Lectoren van Nederlandse Hogescholen hebben de handen ineen geslagen rondom het thema Zelfmanagement en organiseren vrijdag 28 september hun eerste kick-off meeting.

10 okt

Congres | Werken met kwetsbare ouderen

Als verpleegkundige of verzorgende kom je ze dagelijks tegen in je werk: ouderen met lichamelijke, psychische en sociale problemen en ongemakken. Ze wijzen vaak alle hulp af en mijden de zorg. Tijdens dit congres ontvang je praktische toepassingen voor de dagelijkse verpleegkundige praktijk, theoretische inzichten en wetenschappelijke onderbouwing.

11 okt

Dag van Praktijkgericht Onderzoek

Op donderdag 11 oktober organiseert Hogeschool Rotterdam de Dag van Praktijkgericht Onderzoek. De dag is bedoeld voor iedereen die onderzoek doet, wil gaan doen of praktische tips wil om de resultaten van onderzoek in het onderwijs te integreren.

30 okt

Openbare les: Ben van Lier

Meer info volgt.

28 nov

Openbare les: Maaike Harbers

Meer info volgt

10 jan

Onderwijsavond - Over de regels van het spel

Met dr. Ellen Klatter zetten we al vroeg in het nieuwe kalenderjaar (10 januari 2019) de reeks NIVOZ-onderwijsavonden - verbonden aan het jaarthema 'Spelen, leren, maken' - voort. Klatter - lector Versterking Beroepsonderwijs & lector Studiesucces aan de Hogeschool Rotterdam - neemt collega Ron Bormans in haar kielzog mee voor een reflectie. Hij maakt deel uit van het college van bestuur van dezelfde Hogeschool. Om de individuele pedagogische opdracht te kunnen realiseren, spelen onderwijsprofessionals een waarden-vol spel. Haar lezing zal gaan 'over de regels van het spel.'

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.