Menu Zoeken English

Agenda

Vanuit praktijkgericht onderzoek
21 jan

Kenniscafé Fieldlab Entrepreneurial Economy

Op dinsdag 21 januari organiseren 25 studenten die een minor+ bij het Fieldlab Entrepreneurial Economy volgen, een bijeenkomst waarin zij nieuwe ideeën, inzichten en inspiratie delen over ondernemerschap in Rotterdam.

22 jan

Symposium 'Zorgtechnologie: nie lulle maar bouwe'

Zorgtechnologie is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Tijdens het jaarlijkse symposium 'Zorgtechnologie: nie lulle maar bouwe' presenteren studenten hun innovatieve projecten waar ze tijdens hun minor aan gewerkt hebben.

23 jan

Seminar Unfreezing Freedom

Steeds meer mensen maken zich zorgen dat verzamelde data hun toekomstkansen negatief beïnvloedt. Ze voelen zich digitaal bekeken, en veranderen steeds vaker subtiel hun gedrag. Het Unfreezing Freedom seminar agendeert deze toename van de data-gedreven chilling effects.

05 feb

Circular Harvest

Op woensdag 5 februari organiseert Hogeschool Rotterdam in samenwerking met Blue City het evenement Circular Harvest. Tijdens deze bijeenkomst delen de studenten van de fieldlab Cicular Economy & Business Innovation hun onderzoeksresultaten.

13 feb

Presentatie handreiking 'Omgaan met armoede op school'

Eén op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Scholen kunnen deze armoede niet oplossen, maar ze kunnen gezinnen in armoede wel helpen.

02 mrt

Economische Verkenning Rotterdam

Waar groeit en vernieuwt de economie? Welke trends en verschuivingen kunnen ondernemers en inwoners verwachten als gevolg van de veranderende economie in Rotterdam?

28 mei

Openbare les Walter Baets

Op donderdag 28 mei vindt de openbare les van Walter Baets plaats. De openbare les heeft als titel 'Innovation through the lens of values'.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.