Ga direct naar de content

Agenda

Vanuit praktijkgericht onderzoek
 • 04 okt

  European Nursing Congress

  De vijfde editie van het European Nursing Congress wordt van 4 tot en met 7 oktober gehouden in De Doelen in Rotterdam. Diverse lectoren en onderzoekers van Kenniscentrum Zorginnovatie geven hier een presentatie.

 • 06 okt

  Inspiratiesessie Soft Due Diligence Check

  Uit onderzoek blijkt dat 65% tot 85% van de overnames mislukt. Een enorm percentage dat volgens onderzoekers aan verschillende oorzaken te wijten valt. Kenniscentrum Innovatief Ondernemerschap deed onderzoek naar deze mislukte overnames en ontwikkelde de Soft Due Diligence Check. Een tool die het slagingspercentage moet laten toenemen.

 • 06 okt

  Boekpresentatie 'Disability Studies in de Lage Landen'

  Op 6 oktober vindt de feestelijke boekpresentatie plaats in de Postkamer in Nijkerk. Lector Mieke Cardol is één van de auteurs van dit boek.

 • 13 okt

  Werkcongres Onderzoek met impact: het ontwikkelen van kennis met doorwerking

  Hoe kan doorwerking worden bevorderd met behoud van methodische grondigheid? De Design Science Research Group (DSRG) organiseert op 13 oktober a.s. haar lustrumcongres op de RDM Campus van Hogeschool Rotterdam over dit thema.

 • 14 okt

  Meet & Greet en IT Risk Seminar

  Op 14 oktober a.s. organiseert Hogeschool van Amsterdam in samenwerking met Hogeschool Rotterdam en Genootschap voor Risicomanagement een Meet & Greet en seminar rondom het thema risicomanagement.

 • 02 nov

  Verzekeringsgeneeskundige Dagen

  Van 2 tot en met 4 november 2016 vinden de Verzekeringsgeneeskundige Dagen plaats in Almere. Lector Harald Miedema geeft hier een presentatie over zijn promotieonderzoek.

 • 04 nov

  Dag van de Fysiotherapeut

  Op vrijdag 4 november vindt de Dag van de Fysiotherapeut plaats in Utrecht. Lector Arbeid en Gezondheid Harald Miedema is één van de sprekers.

 • 07 nov

  International Week of Risk Management Gaming

  Risk management has become more necessary as a tool to keep organisations alive. This was proven by several financial scandals back in the 1990s, but especially since the 2007 credit crisis. Getting staff involved in the risk management process is key to successfully assessing and mitigating risks, hence modules on risk management are offered in higher education.

 • 24 nov

  Symposium Chronisch musculoskeletale pijn in de fysiotherapeutische praktijk: Van onderzoek naar innovatie naar betere zorg

  Het jaarlijkse symposium van Kenniscentrum Zorginnovatie en de opleiding Fysiotherapie staat dit keer in het teken van praktijkgericht onderzoek. Locatie is de RDM Campus in Rotterdam.

 • 13 dec

  De Grote Thuiszorgdag 2016

  Wegens succes wordt De Grote Thuiszorgdag herhaald, op dinsdag 13 december in Eindhoven. Lector Henk Rosendal neemt de aanwezigen mee in de actuele ontwikkelingen in de thuiszorg.

 • 30 mrt

  Openbare les Hanneke Torij

  Op 30 maart zal lector Verloskunde en Geboortezorg Hanneke Torij haar openbare les geven.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.