Menu English

Profielen magazine

Onafhankelijk opinieblad

Profielen is het onafhankelijke platform voor nieuws, informatie en opinie van Hogeschool Rotterdam.

Profielen besteedt aandacht aan hogeschoolnieuws, maar ook aan landelijk onderwijsnieuws en -beleid. Daarnaast zijn er verschillende rubrieken die een inkijk geven in het studentenleven. Profielen is er voor alle ruim dertigduizend studenten en voor alle drieduizend docenten en medewerkers van Hogeschool Rotterdam. De redactie stelt reacties op prijs. Profielen is er nadrukkelijk ook voor opinievorming.

De doelstellingen van Profielen en de manier waarop die gerealiseerd worden, volgen uit het Redactiestatuut van Profielen. Dit statuut beschrijft de bladformule van Profielen, de taken van de redactie en haar omgang met bronnen.

Op de site en via Facebook en Twitter publiceert Profielen dagelijks nieuws, columns, blogs en achtergronden. Profielen verschijnt tevens acht keer per jaar op papier. Het blad wordt op alle locaties van Hogeschool Rotterdam gratis verspreid.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen