Menu English

Subi Jet pa bo Get

Ontwikkelingen in het vooruitzicht
20 juni 2018

Hogeschool Rotterdam biedt op Aruba en Curaçao al meer dan 10 jaar het voorbereidingstraject Subi Jet pa bo Get aan. Tijdens het voorbereidingstraject bereiden wij aspirant studenten zo goed mogelijk voor op hun studie. Ook zijn er twee bijeenkomsten voor ouders.

Door de jaren heen zien wij dat de overgang van het onderwijs en wonen op de eilanden naar studeren en wonen in Nederland voor veel studenten een (te) grote stap is. 

Studenten van de Caribische eilanden ondervinden, zeker in het eerste jaar van hun studie, vaak problemen die ervoor zorgen dat zij hun studie staken. Het gaat ons aan het hart dat talentvolle jongeren hierdoor uitvallen. Daarom beraden wij ons komende periode op de toekomst, inhoud en vorm van het voorbereidingstraject. Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen! 

Weetjes 

  • Na aankomst in Rotterdam kunnen studenten voor begeleiding, ondersteunende keuzevakken, verwijzing en ontmoeting terecht bij Mentoraat Antuba, locatie Museumpark of via antuba@hr.nl
  • Aspirant studenten die zich voor een opleiding met een selectie aanmelden kunnen voor een aantal oplediingen de test afleggen op Curaçao zodat ze daarvoor niet naar Nederland hoeven te reizen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marja Bakker.
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen