Menu English

Hulp bij studiekeuze

Waar kan de studiekiezer terecht?
30 maart 2020

Studiekiezers die met vragen en twijfels zitten kunnen we nog steeds bij ons terecht! We vragen jullie als begeleiders om de leerlingen hierover te informeren.

Leerlingen kunnen eerst onze online open dag bezoeken. Hier kunnen leerlingen de opleiding waarvoor ze interesse hebben onderzoeken. 

Heeft een leerling nog geen concrete opleiding om te onderzoeken, dan kan hij/zij eerst bepalen in welke fase van het keuzeproces hij/zij zit. Aan de hand van de gekozen fase worden er oefeningen voorgesteld. Wil iemand hier graag verder in begeleid worden? Dan kan er gemaild worden voor het opstarten van de begeleiding. De contactgegevens staan op de site vermeld. We nemen dan contact op met de leerling binnen om samen te bespreken hoe er verdere stappen gemaakt kunnen worden in het keuzeproces. 

Heeft een leerling specifieke vragen over een opleiding, verschillen tussen opleidingen, toelatingsvoorwaarden, de aanmeldprocedure of overige vragen? Dan is studievoorlichting het vertrouwde adres om vragen van leerlingen te beantwoorden. Studievoorlichting is bereikbaar via mail en chat

Met onze begeleiding blijven we op deze manier oog houden op wat er bij de individuele studiekiezer leeft en hoe we hem of haar verder kunnen helpen om tot een passende studiekeuze te komen. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen