Menu English

Hogeschool Rotterdam helpt winkeliers in de binnenstad innoveren

Financiële impuls voor project van Kenniscentrum Creating 010
14 juli 2016

Door een financiële injectie van bijna drie ton kunnen onderzoekers, docenten en studenten van Hogeschool Rotterdam winkeliers in de Rotterdamse binnenstad helpen bij hun broodnodige innovatie.

Met het project ‘Retailinnovatie in Rotterdam’ willen zij innovatievermogen, concurrentiekracht en toekomstbestendigheid van deze midden- en kleinbedrijven versterken. Behalve kleine ondernemers participeren de gemeente Rotterdam, brancheorganisaties, vastgoedbedrijven en enkele grootwinkelbedrijven. Deze co-creatie van jonge, aanstormende creatieve professionals en ervaringsdeskundige retailers is veelbelovend. Zij combineren intuïtieve kennis van tijdgeest en trends met beproefde kennis van de praktijk. Hun gezamenlijke doel is een spraakmakende invulling van de Rotterdamse binnenstad. De subsidie is afkomstig van het Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA, dat onderzoek aan het hbo bevordert.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen