Menu English

Sander Hilberink nieuw bestuurslid ZonMw

03 november 2022

Per 1 november 2022 is Sander Hilberink toegetreden als nieuw bestuurslid van ZonMw. De bestuursleden zijn officieel gedurende drie jaar actief en worden benoemd door minister Kuipers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en de Raad van Bestuur van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Sander Hilberink neemt deel in het bestuur voor het profiel ‘Ervaringsdeskundigheid en participatie’. Sander is lector ‘Ondersteuningsbehoeften: Levenslang & Levensbreed’ bij Kenniscentrum Zorginnovatie. Binnen dit lectoraat staat het ouder worden met levenslange beperkingen centraal.

Sander is thuis in (beleids)discussies over de mogelijkheden van ervaringsdeskundigheid in onderzoek. Dit sluit goed aan op zijn wetenschappelijke activiteiten en bijdragen binnen zowel de academie als praktijkgericht onderzoek, en daarnaast zijn verbinding met de academische wereld.

De toetreding van Sander versterkt tegelijkertijd ook het perspectief van hoger beroepsonderwijs in het bestuur.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen