Menu
  English

  E-healthweek

  15 januari 2019

  In de week van 21 t/m 26 januari 2019 vindt voor de derde keer de nationale E-healthweek in Rotterdam plaats: een campagne om kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg te vergroten. Gedurende de week worden landelijk zo’n 200 verschillende activiteiten rondom e-health georganiseerd om mensen in Nederland in contact te brengen met de mogelijkheden van e-health. De campagne wordt georganiseerd door ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en een aantal hoofdpartners.

  Veel Nederlanders weten nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen, terwijl deze digitale ondersteuning in de zorg juist makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in de gezondheid biedt. Een voorbeeld hiervan is beeldbellen met een zorgverlener of online recepten vernieuwen.

  Tijdens de E-healthweek is uiteraard ook Kenniscentrum Zorginnovatie aanwezig. Zo geeft Dr. Marleen Goumans op woensdag 23 januari aanstaande een presentatie tijdens het Netwerk ontbijt Zorginnovatie. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

  Meer informatie is te vinden op de website van de E-healthweek.