Menu English

De monitor in Merwe-Vierhavens (M4H)

07 februari 2020

De voormalige koelloods voor de op- en overslag van fruit is door het Havenbedrijf herontwikkeld tot bedrijfsverzamelgebouw voor de nieuwe generatie maakbedrijven en sluit hiermee aan bij de ambitie van gemeente Rotterdam en Havenbedrijf Rotterdam om M4H te transformeren tot een district met wonen, werken, leren, horeca en cultuur.

Dinsdag 4 februari 2020 overhandigde Ronald Paul, COO van het Havenbedrijf Rotterdam, symbolisch de sleutel aan de eerste drie huurders van het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw De Werkplaats in Merwe-Vierhavens (M4H). 

Tijdens de bijeenkomst is ook de programmamonitor van M4H gepresenteerd. De M4H-monitor is bedoeld om de volle breedte van de gebiedsontwikkeling van M4H langdurig te kunnen volgen. In de eerste uitvoering van de M4H-monitor staan de thema's bedrijven en werkgelegenheid centraal. De monitor is ontwikkeld door onderzoeker Kees Stam in samenwerking met lector Gert-Joost Peek en het Programmabureau M4H van gemeente en Havenbedrijf. Kijk voor meer informatie over de monitor op: https://m4hrotterdam.nl/nieuws/m4h-in-cijfers-monitor-2019/

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen