Menu English

Carola Steenmeijer nieuw lid Raad van Toezicht – afscheid Charlotte Insinger

01 november 2022

Carola Steenmeijer is per 31 oktober 2022 aangetreden als nieuw lid van de Raad van Toezicht van Hogeschool Rotterdam.

Carola Steenmeijer begon haar loopbaan als trainee bij KPMG, waar ze al snel opklom tot manager op het gebied van financial en risk management. In 2005 werd ze partner bij KPMG en in die rol heeft ze veel kunnen betekenen voor ING rond de splitsing van de bank en verzekeraar. In 2017 nam ze afscheid bij KPMG en ging ze als adviseur aan de slag met als specialisaties risicomanagement en compliance. Momenteel is Carola Steenmeijer voorzitter van de risicocommissie van twee pensioenbesturen en werkt zij als onafhankelijk risk consultant.

Met de toetreding van Carola Steenmeijer krijgt de Raad van Toezicht een waardige opvolger voor Charlotte Insinger, die met haar expertise op het gebied van finance, ICT, compliance en risicomanagement de afgelopen jaren een zeer waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de Raad.

De Raad van Toezicht is zeer verheugd met het toetreden van Carola Steenmeijer en wenst haar veel plezier bij het uitoefenen van haar werkzaamheden. Daarnaast dankt de Raad Charlotte Insinger voor haar grote inzet de afgelopen jaren.

Namens de voltallige Raad van Toezicht,

Coert Beerman, voorzitter