Menu Zoeken English

Symposium 'Verloskundige zorg voor kwetsbare zwangeren in Europa'

9 maart 2020

Opbrengsten van twee jaar Europese samenwerking tussen verloskundigen en verloskunde opleidingen in Europa.

Graag nodigen we u uit voor het symposium van het project 'Vulnerable pregnant women throughout Europe'. Dit project is de afgelopen twee jaar vanuit Hogeschool Rotterdam en de Verloskunde Academie Rotterdam uitgevoerd samen met verloskundigen en verloskunde opleidingen uit Polen, Italië, Portugal, België (Gent en Antwerpen) en Finland. Hierbij hebben we kennis en goede praktijkvoorbeelden uitgewisseld over de zorg voor kwetsbare zwangeren. Het belangrijkste doel was om hiermee een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de verloskundige zorg en van het verloskundige onderwijs. Vanuit ieder land waren daarom verloskundigen, docenten, studenten en onderzoekers betrokken.

Tijdens het symposium presenteren onze (nationale en internationale) samenwerkingspartners verschillende best practices en nemen zij materialen mee om hier meer inzicht in te geven in tools en programma's die er in Europa zijn. Bovendien presenteren we de resultaten van de studies die we hebben uitgevoerd en delen studenten en verloskundigen hun ervaringen.

Accreditatie en kosten
Accreditatie is aangevraagd bij de KNOV en het Verpleegkundig Specialisten Register en Kwaliteitsregister V&V, Register Zorgprofessionals. Aan deelname zijn géén kosten verbonden.

Locatie
STC-Events - Lloydzaal
Lloydstraat 300
3024 EA Rotterdam
Routebeschrijving

Tijd
12:00 - 16:30 uur

Aanmelden
U kunt zich alvast aanmelden via deze link

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen