Menu English

Smart & Social Fest: 19 april 2024

Hét nieuwe kennisevent over de digitale transitie in Rotterdam
Toon:
Nieuwe datum editie 2024 bekend: vrijdag 19 april

Nieuwe datum editie 2024 bekend: vrijdag 19 april

Vrijdag 21 april 2023 vond de zeer goed ontvangen eerste editie van het Smart & Social Fest plaats: hét kennisevent over de digitale transitie in Rotterdam. De centrale vraag: wat kan jíj doen om de verantwoordelijkheid te pakken om technologische innovaties te bedenken en te ontwikkelen die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen en niemand wordt uitgesloten? De volgende editie staat inmiddels gepland. Vrijdag 19 april 2024 ben je van harte welkom bij de tweede editie van het Smart & Social Fest!

Gezonde balans tussen Smart & Social

De maatschappij digitaliseert in een hoog tempo, aangejaagd door crises, zoals de coronapandemie. Deze ontwikkelingen hebben grote impact op de stad en de mensen die er wonen en werken. Zo biedt digitalisering niet alleen kansen, maar roept het óók veel vragen op. We bouwen aan een Rotterdam waarin aandacht is voor een gezonde balans tussen digitale innovatie - Smart - en een eerlijke, inclusieve en leefbare samenleving ofwel Social. Tijdens het Smart & Social Fest onderstrepen we de urgentie van dit vraagstuk en laten we zien hoe onderzoek, onderwijs en de beroepspraktijk de krachten bundelen om met elkaar te werken aan betekenisvolle digitale innovaties.

Lees hier het sfeerverslag terug Smart & Social Fest: komt er een tijd dat we als mens overbodig zijn?

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen