Menu English

RDM Aqualab naar een hoger peil

Beschikbaar voor studenten van alle opleidingen IGO

Het RDM Aqualab is de maritieme testfaciliteit van de Hogeschool Rotterdam. Binnen het lab wordt een veelvoud aan tests en proeven uitgevoerd door verschillende technische opleidingen en is expertise aanwezig om studenten verder te helpen met hun vraagstukken.  
 
Het blijkt dat in de praktijk de grens vaak wordt bereikt van beschikbare ruimte. De ruimte voor de opslag van apparatuur en verbruiksmaterialen (inclusief water) is beperkt, evenals de ruimte om te overleggen of om proefresultaten te verwerken. De ontwikkeling van grote opstellingen zoals windtunnels in afstudeerprojecten vraagt ook om steeds meer ruimte.  

Het RDM Aqualab is daarom op zoek naar studenten die met ons op zoek willen naar een oplossing voor deze situatie. Door het grote waterbassin dat een groot deel van het lab beslaat is er weinig vloeroppervlak beschikbaar dus we zullen de hoogte in moeten!   

De studenten die met deze opdracht aan de slag gaan dragen bij aan de doorontwikkeling van onze unieke faciliteitnaar een toekomstbestendig lab waar de volgende generatie studenten aan de slag kan gaan.  

Contactpersonen

Praktijkbegeleiders: Jan Scholtens en Willem Semp 

Docent: Sven van Rosmalen

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen