Menu English

Ontwikkeling Kunst & Complex

Beschikbaar voor studenten van alle opleidingen IGO

In het M4H ligt het complex aan gebouwen ook wel bekend als Kunst & Complex.  

Wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een nieuw stukje oud Rotterdam? In het volop in beweging zijnde Merwe-Vierhavensgebiedstaat aan de Keileweg een uit de vorige eeuw daterende fabriekscomplex. Dit complex, ook wel bekend als Kunst & Complex zal in de komende jaren een transformatie ondergaan en daarmee een nieuwe rol en functie in het gebied krijgen.  

Om die transformatie mogelijk te maken zijn voor dit project diverse werkzaamheden nodig en ben je behoorlijk vrij in de vormgeving van de opdracht om zo een nuttige bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het pand en de inpassing daarvan in de omgeving.   

Daarbij valt te denken aan: 

Inmeten van het pand met behulp van een 3D-scanner, de data verwerken tot een 3D-model en potentiële gebruikers middels een 3D bril door de ruimten te kunnen laten “wandelen” of met gebruikmaking van 360 graden fotosonline / website de aandacht op de beschikbare ruimte te vestigen. 

Mogelijkheden tot hergebruik van het pand, onderzoeken en inkaartbrengen van de huidige bouwkundige staat van onderhoud, ontwikkelen ruimte begane grond en/ of 1e en 2e verdieping (hotel, kantoren, short stay, flex werkplekken, start-upsetc). bouwkundigeindeling en onderzoeken / inmeten ruimte huidige bouwkundige staat constructieve mogelijkheden.

Contactpersonen

Praktijkbegeleiders: Rico Zweers en Timo Knibbe 

Docent: Andy Bruijns

 

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen