Menu English

Moos aan de Maas

Beschikbaar voor studenten van Bouwkunde, Civiele Techniek, Logistics Management, Ruimtelijke Ontwikkeling, Vastgoedkunde en Watermanagement

Kan jij ervoor zorgen dat tijdelijke woongebouwen net zo fijn wonen als permanente woningen? Doe dat door oplossingen voor groen en klimaatadaptatie voor Flexwoningente ontwerpen! 

Contactpersonen

Praktijkbegeleider: Joost Hoffman

Docent: Charlotte Heesbeen 

 

Flexwoningen worden ingezet op tijdelijke locaties voor maximaal 15 jaar. Na deze tijdspanne worden de gebouwen afgebouwd en op een andere locatie ingezet. MOOS gebruikt prefab modules omflexlocaties te bebouwen. Hartstikke snel, maar door het tijdelijke karakter wordt aan een klimaatadaptief en natuurinclusief ontwerp te weinig aandacht besteedt. Groenoplossingen kunnen er wel voor zorgen dat Flexlocatiesleef zijn. Daarom is het belangrijk dat er standaard oplossingen worden ontwikkeld die snel resultaat geven en complementair zijn aan het bestaande modulaire systeem.

Beeld: MOOS

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen