Menu English

Help Masamuda aan een ontwerp en inrichting van een entreegebouw

Beschikbaar voor studenten van Bouwkunde, Facility Management, Ruimtelijke Ontwikkeling, Vastgoedkunde en Watermanagement

In de Broekpolder in de gemeente Vlaardingen, ligt Educatief Archeologisch Erf Masamuda. Met het nabouwen van gebouwen uit de prehistorie en middeleeuwen, wordt het (verre) verleden laagdrempelig verbeeld. Ook de bij de diverse archeologische perioden passende landschappen worden terug tot leven gebracht.  

Op het Educatief Archeologisch erf worden veel groepen ontvangen. De bezoekers zijn leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs, maar er komen ook volwassenen en er zijn bedrijfsuitjes. De ontvangst vindt momenteel plaats in of rond de al gerealiseerde gebouwen.

Er is echter behoefte aan een Entreegebouw. In dit gebouw kunnen groepen ontvangen worden, kan er les gegeven worden, kunnen de vele vrijwilligers van Masamudakoffie drinken, is er een sanitaire accommodatie en ruimte voor opslag van educatief materiaal.

Contactpersonen

Praktijkbegeleider: Jeroen ter Brugge

Docent: Vincent van der Hoek

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen