Menu English

Humanagement zoekt een droomlocatie!

Beschikbaar voor studenten van Bouwkunde, Facility Management, Logistics Management, Ruimtelijke Ontwikkeling, Vastgoedkunde en Watermanagement

Het kantoor van Humanagement – de opdrachtgever – in Delft, sluit niet meer aan bij de huisvestingbehoefte en daarom zoekt de organisatie andere huisvesting per oktober 2023Allerlei opties staan nog open, andere/extra vierkante meters huren in het huidige pand of huren in een ander pand.Op dit moment onderzoekt Humanagement ook de mogelijkheid om huisvesting ‘te delen’ met een andere organisatie.  

Humanagers werken het leeuwendeel van de tijd op locatie van de opdrachtgever, dus van maandag tot en met donderdag volstaan vier werkplekken en een overlegruimte. Op vrijdag -traditioneel een dag dat veel andere kantoren lege plekken vertonen - steken de Humanagers juist de koppen fysiek bij elkaar op de thuisbasis en zoeken we capaciteit voor 20 personen.  

Help je mee met de zoektocht naar onze droomlocatie? 

Contactpersonen 

Praktijkbegeleider: Sylvia Van Heijningen 

Docent: Pieter le Roux

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen