Menu English

Het Huis van Nu: Visualisatie van technologie, circulariteit en domotica in en rondom het Huis van Nu

Beschikbaar voor studenten van alle opleidingen IGO

In het Huis van Nu staat vernieuwing voorop. Hier worden nieuwe technologieën rondom duurzaamheid en domotica bijeengebracht om leerlingen en studenten uit te dagen na te denken over complexe vraagstukken die spelen rondom natuurinclusief- en circulair bouwen, maar ook over toepassing van zonnepanelen, warmtepompen, sedumdaken en waterbuffering in combinatie met domotica en sensoren.  

In deze opdracht ga je aan de slag met het vertalen van duurzaamheid in en rondom het huis (natuurinclusief- en circulaire bouw, zonnepanelen, warmtepompen, sedumdaken etc.) en slimme technologie in en rondom het huis (domotica/sensoren etc.) naar behapbare en bruikbare concepten voor leerlingen.

Contactpersonen

Praktijkbegeleiders:  Adrienne Vertooren en Pim Opraus  

Docent: Anneke Dunning

 

 

Duurzaamheid, circulariteit en nieuwe technologie in en om het huis: de wereld gaat ontzettend snel. Er is al veel mogelijk, waar we nog weinig kennis van hebben. Daarnaast zijn er nog veel innovatiekansen in de huidige technologieën. 

In het Huis van Nu maken leerlingen, studenten, bedrijven en inwoners kennis met deze nieuwe technologieën. Welke keuzes kan je maken om meer duurzaamheid te creëren in en om het huis? En hoe kan je nieuwe technologie integreren in je woning voor bijvoorbeeld meer comfort? Op onder andere deze vragen kan je een antwoord krijgen in het Huis van Nu. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen