Menu English

Assessor

Pedagogisch Didactisch Getuigschrift

 

Startkit

Het samen met de mbo-instelling beoordelen vormt een integraal onderdeel van ons pdg-programma. Het summatief lesbezoek en het portfolio-assessement maken hier deel van uit. Graag faciliteren wij onze assessoren in up-to-date kennis over betrouwbaar beoordelen én geven wij inzicht in de (formele) documenten die bij de twee beoordelingsmomenten worden gebruikt. 

Het betrouwbaar beoordelen van een assessement vraagt van de assessor wel een specifieke deskundigheid. Zo moet hij/zij op een deskundige manier oordelen over een bepaalde deelnemer en over het feit of deze deelnemer wel of niet voldoet aan de gevraagde bekwaamheden. In zes tegels vind u informatie over betrouwbaar beoordelen.

In deze kit vind u in de tegel “documenten” de handleidingen en lesbezoeken die bij de betreffende beoordelingsmomenten horen.

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen