Menu English

Kickstart jouw toekomst

Het begint met een droom

Weet je wat het mooie is van dromen? Dat jij ze kunt laten uitkomen. Niet gelijk vandaag, maar stap voor stap. Door te ontdekken wie je bent en wat je wilt. Wil je impact maken met duurzame projecten? Help je graag mensen? Wil jij toveren met technologie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Laat jouw dromen veranderen in jouw toekomst.

Maak kennis met de wereld van...

Swipe naar links

Studeren bij Hogeschool Rotterdam

Weten wat je wilt bereiken

Ik wil na de middelbare school naar het hbo

De wereld heeft jou nodig. Het maakt niet uit of je als leerkracht, verpleegkundige, ingenieur, programmeur of specialist in de economische sector aan de slag gaat; de maatschappij staat sowieso te springen om jouw skills. Daarbij draait alles om wat jij wilt. Want je maakt de meeste impact als je iets écht leuk vindt. Jouw interesse en dromen staan centraal. Op naar jouw toekomst.

Bekijk onze opleidingen

Kom naar de open dag of volg online voorlichtingen 

Ik wil na het mbo naar het hbo

Je bent gretig, hongerig, nieuwsgierig. Je wilt meer. Je wilt verder, dieper. Dan is de stap van het mbo naar het hbo echt iets voor jou. Een grote en belangrijke stap, waar je veel profijt van gaat hebben. Door je verder te verdiepen en te specialiseren, vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt. En op betere arbeidsvoorwaarden. Leuk en aardig, maar het belangrijkste is natuurlijk dat je jezelf bij ons verder ontwikkelt. Niet alleen als student, maar ook als persoon.

Meer informatie

Ik wil doorgroeien of studeren naast mijn werk

Je wilt meer, hè? Je baan is leuk, maar je voelt dat er meer in het vat zit. Of misschien wil je wat anders gaan doen? Dat extra beetje talent wil je benutten. Groot gelijk, want dat maakt jouw positie op de arbeidsmarkt alleen maar sterker. Die verdieping in jouw vakgebied gaat zoete vruchten opleveren, ook als mens. Bij ons leg je de basis om die uiteindelijk te gaan plukken.

Bekijk ons aanbod voor professionals

Informatie voor ouders

Jouw kind gaat als student een nieuw leven tegemoet. Een grote en belangrijke stap in het najagen van dromen. Als ouder of verzorger wil je natuurlijk het beste voor jouw kind. Vooral dat het op de juiste plek terecht komt. Daarom hebben we alle ins & outs van het studiekeuzeproces op een rij gezet, met uiteraard extra aandacht voor welke rol jij daarin kunt spelen.

Meer informatie

Hulp vóór en tijdens je studie

Je krijgt alle tools en aandacht

Studeren in Rotterdam

Als je het hier kunt, kun je het overal

Wat een vibe! Rotterdam bruist als nooit tevoren. Wat een heerlijke stad om in te studeren. Hier vind je (net zoals op onze hogeschool) voor elk wat wils. Clubs, kroegjes, restaurants, musea, podia, parken, evenementen, winkels. Noem maar op. En dan hebben we het nog geen eens over de adembenemende skyline. En wat dacht je van de prachtige Maas, waar altijd iets te beleven valt. In deze wereldstad word je vanzelf wereldburger.

Lees meer over studeren in Rotterdam

Bekijk onze projecten

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen