Kunstmatige intelligentie raakt ons allen!

Artificiële intelligentie (AI) is zonder twijfel de meest invloedrijke technologie van dit moment. Grote kans dat iedere student, docent en professional hiermee te maken krijgt de komende jaren. Ook wanneer je niet werkzaam bent in een technisch domein. In deze kennisclip maak je kennis met AI. Rob van de Willigen en Marije Brom, van het HR-Programma AI & Ethiek, vertellen je wat AI is en laten aan de hand van een demo zien hoe je binnen de hogeschool op een laagdrempelige manier zelf aan de slag kunt met machine learning!

Tot slot presenteren zij een aantal usercases om een beeld te geven van wat er allemaal al speelt binnen de hogeschool op het gebied van AI & Ethiek. Ook toegankelijk voor diegenen die (nog) niets hebben met kunstmatige intelligentie.

Deze workshop is beschikbaar vanaf 31 augustus.