Menu Zoeken English

Jaaropening 31 augustus 2021

ONZE KRACHT

We nemen allemaal wel eens het heft in handen. Als je er even extra hard aan moet trekken voor dat ene cruciale studiepunt, bijvoorbeeld. Of als je voor de klas staat. Of als je een collega een steuntje in de rug wilt geven. Dat heet leiderschap, en het zit in ons allemaal. Dat is onze kracht.

ONZE KRACHT is dan ook het thema van de opening van het collegejaar 2021-2022, dat in het teken staat van leiderschap. Kom maar op met dat nieuwe jaar!

Programma online jaaropening

14.40 - 15.00 uur | Opening met Soufiane Touzani

Baltovenaar Soufiane Touzani verzorgt de aftrap van de jaaropening met een inspirerend verhaal over zijn kracht. En natuurlijk zal hij ook zijn freestyle skills, bekend van zijn tv programma Tiki Taka Touzani, laten zien.

15.00 - 16.00 uur | Start van het nieuwe collegejaar

Start van het nieuwe collegejaar met een programma vol muziek, studenten en docenten. En niet te vergeten de winnaars van de Student Awards, Overtref Jezelf Beurs en Docent-onderzoeker van het jaar!

16.00 – 17.00 uur | Online festivalprogramma

Laat je inspireren in het boordevolle online festivalprogramma! Het festivalprogramma omvat podcasts, lezingen, workshops en talkshows over allerlei actuele onderwerpen zoals Artificial Intelligence, Student Voice, duurzaamheid en leiderschap. Meld je aan voor de live events. 

Ga naar het online festivalprogramma

Jij bent er ook bij toch?

Meld je aan en blijf op de hoogte

Terugblik

Dinsdag 1 september 2020 vierden we de officiële start van het collegejaar 2020-2021 met o.a. uitreiking Student Award en Overtref Jezelf beurs, drie inspirerende HR Talks en een podcast over het hoger onderwijs, nu en straks. Bekijk de terugblik van de jaaropening 2020.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen