Menu English

HRTechTableTalk

Alumni van de hogeschool gaan tijdens de HRTechTableTalk in gesprek met de themacoördinatoren van HRTech over het techniekonderwijs van toen én van de toekomst.

Hoe hebben zij hun opleiding ervaren, hoe sloot dit aan op de praktijk, wat kan of moet er beter? En hoe gaan we ervoor zorgen dat ons techniekonderwijs toekomstbestendig wordt – én dat we genoeg studenten kunnen opleiden voor Rotterdam? Kijk en praat mee tijdens de HRTechTableTalk!

Bekijk de HRTalk hier

HRTech

HRTech is een netwerkorganisatie waarin CMI, EAS, IGO, RMI, kenniscentra Creating 010 en Duurzame HavenStad en RDM Centre of Expertise samenwerken. Het is de voortzetting van de Techniekvisie uit 2017 en de WERKplaats Techniek die in 2020 is afgerond. De samenwerking binnen HRTech wordt vormgegeven binnen zes thema’s: Circular Makers Industry, Resilient City, Smart Logistics & Maritime Innovation, Smart & Social City, Sustainable Port Industry en ZorgTech010 – waarin we samenwerken met IVG en Kenniscentrum Zorginnovatie. Kijk voor meer informatie op Hint of lees dit artikel.

Goed idee?

Heb jij een goed idee voor een multidisciplinair project binnen HRTech? Of voor de promotie van ons techniekonderwijs? Laat het ons weten via hrtech@hr.nl! Wil je met een themacoördinator in contact komen, kijk dan voor zijn/haar contactgegevens op Hint.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen