Menu
  English

  Bedankt voor je aanmelding

  Je bent bijna student!

  Leuk dat je bij ons gaat studeren! Nog een paar stappen en je kunt starten met het bouwen aan je toekomst op Hogeschool Rotterdam.

  1. Inloggegevens via mail

  Je krijgt nu een bevestiging en morgen een mail voor je accountactivatie. Dit account gebruik je tijdens je hele studie. Start met Mijn HR (mijn.hr.nl, Android app of iOS app) voor de stappen die jij en wij zetten om je in te schrijven. 

  2. Doe je studiekeuzecheck

  Voor de meeste opleidingen doe je een studiekeuzecheck. Daarin kijken we samen met jou of de gekozen opleiding voor jou de juiste is en of je ondersteuning nodig hebt om een goede start te kunnen maken met je opleiding.

  3. Vliegende start

  Op Hint onder jouw instituut vind je alle startinformatie: je boekenlijst, startweek info en wat je moet weten vóór je eerste lesdag. Je kunt inloggen met de inloggegevens die je na je aanmelding via Studielink ontvangen hebt. Gebruik Mijn HR (mijn.hr.nl of de app voor Apple of Google) voor je studievoortgang, berichten, rooster en meer. 

  4. Je bent nu student!

  Heb je de bovenste stappen doorlopen? Dan kan je bij ons gaan werken aan je toekomst. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten in één van de klaslokalen op één van onze locaties.