Menu
Zoeken English

Bedankt voor je aanmelding

Je bent bijna student!

Leuk dat je bij ons gaat studeren! Nog een paar stappen en je kunt starten met het bouwen aan je toekomst op Hogeschool Rotterdam.

1. Inloggegevens via mail

Je krijgt nu een aanmeldbevestiging. Morgen krijg je een accountmail met activatielink en je studentnummer. Dit account gebruik je tijdens je hele studie. Start op Mijn HR (mijn.hr.nl) voor de stappen die jij en wij zetten om je in te schrijven. 

2. Doe je studiekeuzecheck

Voor de meeste opleidingen doe je een studiekeuzecheck. Daarin kijken we samen met jou of de gekozen opleiding voor jou de juiste is en of je ondersteuning nodig hebt om een goede start te kunnen maken met je opleiding.

3. Vliegende start

Via studiestart op Hint vind je alle startinformatie: je boekenlijst, startweek info en wat je moet weten vóór je eerste lesdag. Gebruik Mijn HR (mijn.hr.nl of de app voor Apple of Google) voor je studievoortgang, berichten, inschrijvingen en meer. 

4. Je bent nu student!

Heb je de bovenste stappen doorlopen? Dan kan je bij ons gaan werken aan je toekomst. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten in één van de klaslokalen op één van onze locaties.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen