Menu
English

Leveranciers

Hogeschool Rotterdam koopt jaarlijks voor € 70 miljoen in bij grote en kleine organisaties. De inkoop is binnen Hogeschool Rotterdam voornamelijk belegd bij de afdeling Inkoop & Contractmanagement.

Toon:

Heeft u een klacht over het onjuist handelen in een aanbestedingsprocedure van Hogeschool Rotterdam? Meld dan uw klacht bij het klachtenmeldpunt van Hogeschool Rotterdam.

Let op: klachten over zaken die niet eerst als vraag gedeponeerd zijn in het kader van de Nota van Inlichtingen worden door het klachtenloket niet in behandeling genomen.

Bij het indienen van een klacht, ontvangt u binnen 48 uur (reguliere kantoortijden) een bevestiging van de ontvangst van de klacht. Een inhoudelijke reactie op de klacht zal binnen een redelijke termijn plaatsvinden, afhankelijk van de complexiteit van de klacht.

Indien de klacht wordt afgewezen, zal dit onderbouwd plaatsvinden. Bij het honoreren van de klacht heeft dit per definitie gevolg voor de aanbesteding en communiceren wij aan alle potentiële inschrijvers.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen