Studiebeurs Rotterdam & Studiebeurs+ data zijn bekend

Volop informatie over opleidingen
06 juni 2018

Het Rotterdamse hoger beroepsonderwijs organiseert voor het VO op 10 oktober Studiebeurs Rotterdam en op 20 november Studiebeurs+.

Studiebeurs Rotterdam

Deze beurs is een eerste kennismaking met het hbo voor havo 4 en vwo 5 leerlingen. Plenair worden de leerlingen geïnformeerd over wat studeren in het hbo inhoudt. Daarnaast maken zij op de beursvloer kennis met studenten van de Rotterdamse hogescholen. Studiebeurs Rotterdam richt zich op leerlingen in de oriëntatiefase en wordt aangeboden door Hogeschool Inholland, Thomas More, Eurocollege, Codarts Rotterdam en Hogeschool Rotterdam.

Studiebeurs Rotterdam voor het mbo is op dit moment nog in ontwikkeling. Binnenkort ontvangen de contactpersonen in het mbo bericht over de datum en het programma.

Studiebeurs+

Op deze beurs zijn ruim 30 landelijke hbo- én wo-instellingen vertegenwoordigd. Er worden ca. 165 verschillende klassikale voorlichtingen aangeboden. Elke leerling kan deelnemen aan maximaal drie voorlichtingsrondes. De beurs is bedoeld voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en door het verdiepende karakter juist geschikt voor eindexamen- en voorexamenleerlingen die al in de keuzefase zitten. Voor deelname rekenen wij een eigen bijdrage van €5,- per leerling, welke wordt betaald door de deelnemende school.

De beurzen in een notendop

Studiebeurs Rotterdam Studiebeurs+
Datum 10 oktober 2018 20 november 2018
Doelgroep 10 oktober: havo 4 en vwo 5