Van havo naar Ad-opleiding

Online bijeenkomst voor decanen op 31 maart
11 maart 2022

Steeds meer havisten kiezen ervoor om na de havo een Associate degree studie (Ad) te volgen bij Hogeschool Rotterdam, instituut Rotterdam Academy (RAc). In het studiejaar 2021-2022 startten maar liefst 288 havisten met één van onze Ad-opleidingen.

Ad-opleiding

Een Ad-opleiding is een praktische tweejarige opleiding op hbo-niveau die opleidt tot het wettelijk erkend Associate degree diploma. De Ad-opleidingen zijn ontwikkeld in samenwerking met de beroepspraktijk. Na afronding van een Ad-opleiding kunnen studenten de arbeidsmarkt betreden of verder studeren om het bachelor diploma te halen.

Ad interessant voor havisten

We merken dat de Ad-opleidingen nog redelijk onbekend zijn in het voortgezet onderwijs. Daarom bieden wij decanen, mentoren en andere belangstellenden de gelegenheid om kennis te maken met de RAc.

Waarom havisten voor een Ad-opleiding kiezen?

• Tweejarige hbo-opleiding met een wettelijk erkend diploma
  • Focus op een specifiek vakgebied
  • Na diploma direct aan het werk of doorstromen naar jaar 3 van een bachelor
  • Praktijkgerichte opleiding

Online bijeenkomst

De online bijeenkomst vindt plaats op donderdag 31 maart van 15.30 tot 17.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst word je geïnformeerd over de relevantie van Ad-opleidingen en over ons assortiment opleidingen.

Meld je hier aan voor deze online bijeenkomst