Menu English

Studiebeurs West

Bezoek ons 9 en 10 december in Ahoy
19 oktober 2022

Hogeschool Rotterdam neemt voor het eerst deel aan de Studiekeuzebeurs West in Ahoy op vrijdag 9 en zaterdag 10 december. Tijdens het studiekeuze-evenement van West-Nederland kunnen mbo, havo en vwo leerlingen inspiratie opdoen voor hun toekomst.

Studiekeuzebeurs West biedt een groot overzicht van opleidingen op mbo en hbo niveau. Naast de vele scholen en opleidingen zijn er ook (leerwerk)bedrijven uit verschillende branches. Komen jouw leerlingen de beurs ook bezoeken? Onze voorlichters helpen de leerlingen graag op weg!

Aanmelden is gratis via de website

🍪

Welkom!